- «Трістар» - http://www.tristar.lviv.ua -

1000000ний LAND ROVER DISCOVERY у Львові!

Posted By gorelov On March 16, 2012 @ 13:54 In Події | No Comments

1000000ний LAND ROVER DISCOVERY у Львові!
Історична спадщина Land Rover розпочинає свій відлік із 1948 року. Офіційним початком відліку історії успіху Land Rover у Львові став 2007 рік. Саме тоді компанія «Трістар Авто Еліт» отримала почесне звання офіційного дилера Land Rover та, безапеляційно дотримуючись усіх стандартів та вимог виробника, здійснює продаж та обслуговування автомобілів цього легендарного бренду у Львові.

1000000ний LAND ROVER DISCOVERY у Львові!
Команда «Трістар Авто Еліт» доклала усіх зусиль, аби експедиція «мільйонного Land Rover Discovery», долаючи свій шлях із Бірмінгема до Пекіну, завітала і до нашого славетного міста, аби доповнити калейдоскоп цієї подорожі та зробити її ще більш захопливою.
Маршрут експедиції із трьох автомобілів Discovery 4 перетне 13 країн, розташованих між Великобританією та Китаєм, долаючи пустельні та найвіддаленіші регіони планети.

1000000ний LAND ROVER DISCOVERY у Львові!

Привітати мільйонний автомобіль в Україні матимуть нагоду мешканці лише Одеси, Києва та Львова.
Лондон, Женева, Мілан, Мюнхен, Відень, Будапешт – всі ці міста дивували своїми принадами членів екіпажу.
Наступним естафету перейняв Львів.

1000000ний LAND ROVER DISCOVERY у Львові!

Велична та вражаюча архітектура, подих століть, який відчуваєш у кожному закутку, аромат кави та старовини, які назавжди сплелись у єдине ціле…
Хай які б дороги та пригоди не чекали на «Подорож Diccovery» попереду, ми переконані, що лише у Львові члени екіпажу Land Rover Discovery відчули, що таке справжня романтика. І саме Львів, який ці сміливці та шукачі пригод відвідали на початку весни, залишив у їхніх серцях найромантичніший спомин.
Серце Львова – площа Ринок – стала місцем зустрічі палких прихильників Land Rover, усіх шанувальників непідробних емоцій та виняткових подорожей.
Згодом увесь екіпаж «Подорожі Discovery» завітав до автосалону «Трістар Авто Еліт», на вул. Липинського,60.

1000000ний LAND ROVER DISCOVERY у Львові!

Бути причетними до такої визначної події, познайомитись із відважними мандрівниками з експедиції Discovery та знати, що Львів залишив у цій подорожі один із найяскравіших епізодів – неймовірна приємність для всіє команди «Трістар Авто Еілт»!


Article printed from «Трістар»: http://www.tristar.lviv.ua

URL to article: http://www.tristar.lviv.ua/1000000-land-rover-discovery4-lviv/

© 2010 Трістар Авто Еліт